Beoordelingen

Hier vind u alle beoordelingen van klanten, maar u kunt zelf ook een beoordeling achterlaten van uw ervaring.


Rating: 4.2857142857143 sterren
7 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

An en Piet Kempe
2 jaar geleden

Jan heeft in een kleine twee weken onze tuin beter toegankelijk gemaakt. Daardoor kunnen wij nu heel comfortabel onze tuin inlopen. Dat heeft hij op een zeer vakkundige manier gedaan. Jan is een vakman van de eerste categorie. Alles wordt met de meeste precisie uitgevoerd. Daarbij heeft Jan veel plezier in zijn werk. Wij zijn uitermate tevreden over het werk dat Jan heeft geleverd. En mocht je iemand zoeken om je tuin op te knappen, dan kunnen wij Jan van harte aanbevelen. En tot slot: hij is ook nog een reuze aardige man!

syreetadawson@gmx.net
2 jaar geleden

syreetadawson@gmx.net

Caroline
4 jaar geleden

Jan en zijn collega Richard hebben onze tuin ongelooflijk mooi opgeknapt.
Eindelijk kunnen wij echt van onze tuin gaan genieten.
Onze tuin was een woestenij, met verzakkingen en heel veel wateroverlast. Er is door hen een prachtig drainagesysteem aangelegd waardoor alle wateroverlast als sneeuw voor de zon verdwenen. Daarnaast is de hele tuin aangepakt waardoor we nu een pareltje van een tuin hebben. Ook de verlichting van In-lite die door hen is aangelegd is geweldig. Jan en Richard hebben een ongelooflijk oog voor detail, ontzettend veel expertise, denken in alles met je mee, zijn ontzettend vriendelijk, werken keihard en de passie voor het vak straalt van hen af.
Als je op zoek bent naar een hovenier die jouw tuin tot in de puntjes opknapt en je nog jaren wilt genieten van je tuin stop dan nu met zoeken en kies voor Jan en Richard!!!

PS: koffie en koek vinden deze hardwerkende mannen erg lekker

Hans Spruyt
4 jaar geleden

Jan en Richard BEDANKT! Jullie hebben de overkapping naast ons nieuwe huis fantastisch gebouwd. Het ziet er werkelijk keurig afgewerkt uit. Wat vullen jullie elkaar goed aan ...Jullie zijn met recht het "A Team" . Wij zijn er echt blij mee. Gewoon een 10+

Sandra sterk
4 jaar geleden

Bedankt Jan en Richard voor onze mooie voortuin, ziet er weer prachtig uit (net als de oprit). We zijn heel tevreden en krijgen veel complimenten! Als we weer een klus hebben komen wij zeker terug!

Barry stoffers
4 jaar geleden

Jan heeft samen met zijn collega onze nieuwbouw achter en voortuin (gedeeltelijk) aangelegd, en met het bouwen van de schutting Is de zorgvuldigheid waarmee Jan te werk gaat overduidelijk te zien. We zijn er super blij mee! Jan denkt goed mee, en geeft helder advies. Hij werkt correct, netjes en nauwkeurig en levert af wat is afgesproken.

Niets dan lof over Jan, een echte aanrader!

Hans
5 jaar geleden

Jan en Richard hebben het project zeer goed en met een hoge kwaliteit uitgevoerd.
Ook hebben ze het project binnen afgesproken tijd en budget opgeleverd.